Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

01.41 Halmstad, inbrottsstöld.Någon har tagit sig in på Getingeskolan och där stulit symaskiner varför polis larmas till platsen. Det är en väktare som upptäckt inbrottet. Man har sökt av området kring skolan och där hittat en av de symaskiner som stulits. Ingen person gripen och platsen är avspärrad för en teknisk undersöknign som kommer ske senare under dagen.

03.31 Varberg, grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel
En kvinnlig taxichaufför får en beställd körning till en adress på Årnäshalvön lite norr om Varberg och väl framme är det två män som sliter ut henne ur bilen och tillgriper bilen. Männen försvinner i bilen och kvinnan söker hjälp i området för att larma  polisen. Varken männen eller taxibilen är funnen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen