Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.18 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Sten Sturegatan - Engelbrektsgatan är det två bilister som kolliderar. Dessbättre inga uppgivna personskador.

01.17 Göteborg, personrån
Vid Frigångsgatan i Haga är det en ung kvinna som blir puttad av två okända killar. I samband med att de puttar henne stjäl de hennes mobiltelefon och plånbok som hon förvarade i ena bakfickan. Hon klarar sig utan skador. Strax efter griper polisen två killar i närområdet efter att de fått bra signalelement från kvinnan. 

01.42 Göteborg,personrån.En person blir rånad på sin halskedja i närheten av Korsvägen av en okänd man som försvann i riktning mot Heden. Polis söker av närområdet men hittar inte på någon som stämemr in på rånaren. En anmälan skrivs.

03.22 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Ullevimotet är det en bilist som kör in i mitträcket. Dessbättre klarar sig den manlige bilisten utan skador.

05.15 Stenungsund, inbrott
Vid Stenungskolan är det två personer som krossar någon ruta till gamla idrottshallen och tar sin in. Vittne ser hur de springer från platsen. Okänt om de fick med sig något. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen