Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 07.19, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

01:16 Stöld i centrala Sundsvall. Två okända män som byter registreringsskyltar på en bil. Polis beordras till platsen. Två män i 20-årsåldern identifieras på platsen, de är i nuläget misstänkta för stöld av registreringsskyltar. Fordonets nycklar tagna i beslag med stöd av Polislagen (PL24§).

01:35 Misshandel Härnösand. Polis har tagit upp anmälan rörande misshandel i centrala Härnösand, två män i 25-årsåldern som ska ha varit inblandade. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus.

02:55 Stöld Örnsköldsvik. Två män i 25-årsåldern grips misstänkta för stöld. Fyra cyklar tagna i beslag i samband med gripandet. Efter förhör har åklagare beslutat anhålla den ene mannen misstänkt för stöld, den andre mannen är släppt.

03:00 Misshandel Timrå. Kvinna som skadats i samband med en fest i en bostad. Polis beordras till platsen, det är lugnt när polisen anländer. Ingen av de närvarande vill medverka i polisens utredningsarbete. Samtliga närvarande identifierade, patrullen upprättar en anmälan om misshandel. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukvård.

03:07 Stöld Sundsvall. Vakt som ringer om att en person förlorat sin telefon inne på en restaurang i Stenstaden. Polis till platsen för anmälningsupptagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen