Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 07.59, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:31 Brand Östersund. Husbil som brinner på travet. Branden släckt av räddningstjänsten, bilen helt utbränd. Polis har varit på plats, anmälan brand utan misstanke om brott.

00:51 Urkundsförfalskning Östersund. Minderårig som använt legitimation som förvanskats för att komma in på restaurang med ålderskontroll i centrala Östersund. Polis har tagit legitimationen i beslag och upprättat en anmälan om urkundsförfalskning.

01:04 Misshandel Östersund. Man som ska ha misshandlats vid busstorget. Misstänkt gärningsman ska enligt vittnen ha lämnat i en bil. Den misshandlade mannen har ej velat uppsöka sjukhus. Polis har sökt efter misstänkt gärningsman utan att påträffa någon. Patrullen har upprättat en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen