Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 september 14.50, Rån, Göteborg

En kille har blivit rånad på sin jacka, plånbok m.m.

Anmälaren som är 16 år har tillsammans med sin kompis blivit rånade vid hållplatsen Hagen som ligger på Torgny Segerstedsgatan. Det var två okända killar som hotade dem att de skulle bli skjutna om de inte lämnade ifrån sig sina tillhörigheter i form av telefoner, blå dunjacka m.m.

Rånarna hoppade sedan på en spårvagn in mot stan och polis larmades till platsen. En patrull kontrollerar två killar vid Majvallen kort därefter som stämde väl in på det signalement som man gått ut med. En av killarna hade på sig en blå dunjacka som man kunde hitta anmälarens plånbok med tillhörande ID-kort i. En av de misstänkta är 14 år varför denne kördes hem till sin mor. Man tog även en kniv i beslag från 14 åringen som han hade på sig vid tillfället. Den andra rånaren som är 18 år grips och får följa med till stationen för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen