Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 september 08.48

09 september 01.46, Detonation, Malmö

Explosion i trapphus, Mäster Nilsgatan.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till adressen gällande en explosion ett par våningar upp i ett trapphus. I hissen uppges en en misstänkt gärningsman sitta fast. Han hjälps ut av räddningstjänst och grips av polis, misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse. Platsen spärras av för teknisk undersökning och bombskyddet åker till platsen för bedömning. Händelsen har resulterat i skador på dörrar samt vägg, dock har ingen person kommit till skada.

Under söndagsmorgonen går det inte att säga om det finns någon hotbild mot någon boende i huset. Inledningsvis går det heller inte att fastställa vad det är som har orsakat explosionen.

08.24: Teknikerna är klara på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen