Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 september 05.16, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt i Region Öst

Polisen har under natten hanterat 212 ärenden. Från kl. 22.00 har 12 personer gripits för brott och 33 personer har frihetsberövats av andra anledningar. Polisen har periodvis under natten haft mycket att göra.

Kl.22.12 kallades polisen till ett bråk mellan flera personer i Åtvidaberg. Orsaken till bråket verkar vara vem som skulle få komma in på en fest eller inte. En man i 25-årsåldern greps för misshandel och förgripelse mot tjänsteman.

Kl. 22.59 kallades polisen till inbrott på Bievägen i Katrineholm. Inbrott har skett i byggbaracker och tre personer kunde med hjälp av väktare gripas i anslutning till platsen. De är i nuläget misstänkta för försök till grov stöld.

Strax före kl.23.00 larmades polisen till ett pågående villainbrott i Jönköping. Polisen konstaterade inbrott och fick spår med hund och hittade ytterligare ett inbrott. Från detta inbrott flydde personer och polisen kunde strax efter gripa två män som misstänkta. Tekniska undersökningar kommer att genomföras under dagen.

Kl. 00.09 larmades polisen om ett pågående inbrott utanför Kvarsebo, Norrköping. Inbrottet ska ha skett i byggbodar. Polisen kunde vid framkörningen stoppa bilar som verkade ha samband med inbrott. 6 personer har gripits som misstänkta för inbrott. I nuläget kan vi inte redogöra för vad som stulits. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen