Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 september 06.06, Misshandel, Sollentuna

Den man som misshandlade en taxichaufför vid Sollentuna centrum är omhändertagen av polisen.

Polisen fick samtal om att taxichauffören blivit misshandlad av en kund. Polisen som kom till platsen identifierade gärningspersonen som är misstänkt för misshandel.

Han omhändertogs då han på grund av sin berusning inte kunde ta hand om sig själv. Misstanken angående misshandel kvarstår mot honom.

Det finns ingen uppgift om att taxichauffören behövde ambulanssjukvård.

Uppdatering klockan 10:50
Taxichauffören behövde inte ambulanssjukvård.

Polisen har ändrat förundersökningen från misshandel till våld mot tjänsteman. Mannen är även misstänk för hot mot tjänsteman, ringa bedrägeri genom att inte betala den genomförda taxiresan från Stockholms city till Sollentuna samt skadegörelse genom att förstöra egendom inne i taxibilen. Han är även misstänkt för narkotikabrott genom efter bruk samt burit med sig misstänkt narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen