Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 september 07.56, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av händelser.

00:03 Trafikbrott Härjedalen. Patrull har stoppat och kontrollerat en bil som tidigare vägrat stanna. I bilen påträffas tre minderåriga personer. Patrullen tar kontakt med vårdnadshavare. Anmälan olovlig körning.

01:44 Misshandel Östersund. Man som ska ha misshandlat en kvinna som han har en relation till på en restaurang i centrala Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör. Mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:23 Misshandel Östersund. Man som ska ha blivit misshandlad på en restaurang i centrala Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör samt skjutsat den person som misshandlats till sjukhus. Anmälan misshandel.

Lugn start på dagen i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen