Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 september 08.35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av händelser.

00:38 Rattfylleri Kiruna. Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon i Kiruna. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Vid kontroll i bevisinstrument visar det 0,12 milligram alkohol per liter utandningsluft vilket motsvarar 0,24 promille alkohol i blodet. Föraren är misstänkt för rattfylleri.

00:43 Misshandel Haparanda. Ung man som ska ha blivit misshandlad av tre okända gärningsmän utomhus i centrala Haparanda. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Den unge mannen förd med ambulans till sjukhus för vård, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

02:20 Knivlagen Kiruna. Ordningsvakt har omhändertagit en bråkig man på en restaurang i Kiruna. Polis beordras till platsen. Mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Vid skyddsvisitation påträffas en kniv som tas i beslag. Mannen är misstänkt för brott mot knivlagen.

02:51 Stöld/inbrott Luleå. Inbrott i företagslokaler. Okända gärningsmän som tagit sig in via ett fönster. Datorer som stulits. Polis beordras till platsen för brottsplatsundersökning. Anmälan stöld genom inbrott.

04:06 Misshandel Luleå. Två okända gärningsmän som ska ha misshandlat en ung man på Porsön. Inget ambulansbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen