Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 september 20.36, Rån, Linköping

Tre personer rånades i Hjulsbro.

19.21 samtal till polisen om att tre personer ska ha utsatts för ett rån i närheten av Jakobsdal i stadsdelen Hjulsbro. Ingen person ska ha skadats fysiskt vid rånet.

19.22 fyra polispatruller är på väg till området för att ta reda på vad som har hänt.

20.45 utredningen som hittills är gjord har visat att tre tonåringar i 15-16-årsåldern har utsatts för ett rån av två hotfulla pojkar i övre tonåren. De drabbade tvingades under hot om våld att lämna ifrån sig två mobiltelefoner och ett armbandsur. Rånet har inträffat i en gångtunnel under Brokindsleden och efter rånet försvann rånarna i riktning mot Johannelund.

Polisen har hållit förhör med de tre drabbade ungdomarna och spaningar har genomförts i närområdet men ännu finns inga misstänkta personer. Polisen kommer att fortsätta arbeta med utredningen för att om möjligt arbeta fram misstankar.

Personer som har uppehållit sig i närheten av Jakobsdal och gångtunneln under Brokindsleden omkring 19-tiden ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret om man kan ha gjort iakttagelser av yngre personer. All information kan vara av stort värde för utredningen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen