Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

01 april 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:07 Motorfordon stöld, Kramfors
Polisen får samtal från en man som blivit av med sin bil utanför Folkets Hus i Bollstabruk. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas och bilen efterlyses. Polis har haft utkik efter bilen under natten, men utan att hitta den.

23:36 Försvunnen person, Örnsköldsvik
Se notis i länken nedan.

01:04 Stöld/inbrott, Timrå
En väktare ringer till polisen om att det varit inbrott på ett företag på Timrå industriområde. Det har även varit inbrott i en av företagets bilar. Datorer saknas. Patrullen har fotograferat på platsen och hållit förhör med vittnen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen