Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

01 april 14:05, Arbetsplatsolycka, Gislaved

Man skadad vid lossning av varor.

12.12 Det kom larm om en arbetsplatsolycka i en livsmedelsaffär på Stinsgatan i Gislaved. En person hade skurit sig i benet.

12.51 Polis på plats.

13.45 Den drabbade är lastbilschaufför och skadades i samband med lossning av varor. Chauffören fördes till sjukhus. Patrullen har dokumenterat omständigheterna på platsen och upprättar en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka. Polisen åkte mot sjukhuset för att prata med personen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen