Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 01 april 17:40

01 april 16:21, Trafikolycka, Norrköping

Totalstopp på Söderleden efter olycka.

16.16 Larm om en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. Enligt de första uppgifterna från platsen ska en lastbil och en personbil vara inblandade. Det ska vara totalstopp i trafiken från Söderleden ut mot Linköpingsrondellen. Polis på väg.

16.29 Det ska vara sträckan mellan Klockaretorpet upp mot Linköpingsrondellen som det är tvärstopp, i riktning mot Skarphagen.

17.22 Ingen person har behövt föras med ambulans till sjukhus. Föraren av lastbilen anses vållande till olyckan och kommer att få en ordningsbot. Lastbilen har bytt fil och missat personbilen som låg i filen bredvid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen