Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

10 april 00:52, Narkotikabrott, Kalmar

Man misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

I centrala delarna av Kalmar gör en polispatrull kontroll av en man som ger intryck av att vara påverkad av ett narkotikaklassat preparat. Mannen som är född -78 omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för narkotikabrott för brukande samt innehav.

I samband med avvisiterandet av mannen, påträffas flertalet kontokort som tillhör andra personer. En anmälan upprättas om fyndförseelse.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen