Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

10 april 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.54 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits eller omhändertagits, tre har fått följa med för provtagning och förhör.

01.03 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 i Värnamo uppstod misstanke om att bilföraren var alkoholpåverkad. Det var en man i 70-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri och hastighetsöverträdelse.

01.41 inbrottslarm från ett företag på Kärrviolsvägen i Jönköping. Någon ska ha tagit sig in på ett företag genom ett fönster i anslutning till entrén. Oklart om något har stulits men polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott.

03.41 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Norrahammar, Jönköping uppstod misstanke om att bilföraren kunde vara drogpåverkad.Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. En flicka i övre tonåren misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk och hon fick också följa med för provtagning.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen