Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

10 april 07:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:42 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Östersunds centrum. I bilen färdas två män i 20-25-årsåldern som båda visar tecken på att vara påverkad av narkotika. De medtas för provtagning och förhör. I samband med en husrannsakan i bilen påträffas dunkar och slangningsutrustning. Föraren misstänks för drograttfylleri och förberedelse till stöld, samt ringa narkotikabrott. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen