Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 10 april 13:37

10 april 07:46, Trafikolycka, Degerfors

På LV 204 vid Fågelåsen i Åtorp anger initiala uppgifter att två bilar ska ha frontalkrockat.

Polispatrull är på plats och har meddelat att det är två vuxna personer och fyra barn inblandade i olyckan. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador eller framkomlighetsproblem.

Uppdatering 11:30.                                                                                                                                                      En personbil där sex personer, två vuxna och fyra barn färdades, fick sladd i en kurva och frontalkrockade med en lastbil. Samtliga sex personer i personbilen förda med ambulans till sjukhus med okända skador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen