Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 april 08:24, Rån, försök, Umeå

Carlshem, rånförsök i går kväll

Rånförsöket inträffade på en mack på Glimmervägen vid 21:30-tiden i går kväll. Fyra till fem personer försökte tilltvinga sig pengar, men avbröts av en kund som stoppade det hela. Personerna lämnade platsen. Det finns inga uppgifter i nuläget som tyder på att personerna fick med sig något.

Ingen person blev fysiskt skadad i samband med händelsen.

Polisen har under kvällen och natten sökt de misstänkta och bland annat spårat i området med hund. En teknisk undersökning genomförs nu under morgonen.

Vissa spår har säkrats.

Det finns i nuläget ingen frihetsberövad i ärendet.

Om man gjort några iakttagelser i anslutning till Carlshem vid tiden för rånförsöket eller har information som kan vara av intresse för polisen i samband med detta, ring polisen på telefonnummer 11414.

Inga fler uppgifter kommer att kunna lämnas i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen