Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 april 16:30

10 april 16:01, Bråk, Göteborg

Bråk i Kungsparken. Möjligen någon som blivit skadad.

Polis larmas till Kungsparken, bakom Stora Teatern där vittnen sett en grupp som bråkar med varann. Det uppges handla om en grupp på mellan 8-10 personer. Någon/några i gruppen uppges vara beväpnade med kniv och eventuellt en yxa.

Det framkommer även att någon kan han blivit skadad, oklar omfattning. Uppgifterna är dock inte bekräftade. Samtliga uppgifter kommer från SOS.

Kl 16.08: Polis på plats.

Gruppen verkar ha splittrats och polisen finner ingen skadad på platsen. Möjligen har en skadad man lämnat platsen i riktning mot Järntorget tillsammans med några ytterligare ur den grupp som var i bråk.

Polisen söker vidare efter den/de personer som kan ha blivit skadade. Ännu har ingen återfunnits. Även ambulans har larmats till platsen.   

Kl 16.30: Ingen skadad person återfunnen, insatsen avslutas.   

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen