Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 10 april 18:58

10 april 17:27, Misshandel, grov, Göteborg

Enligt SOS så har en man återfunnits skadad vid Göteborgsoperan, det kan handla om knivskador.

SOS uppger att mannen ska befinna sig utanför entrén till Göteborgsoperan, skadeläget i övrigt är inte känt.

Polis och ambulans larmas till platsen. Oklart vad som hänt i övrigt. Polisen har redan tidigare sökt efter en eller flera skadade personer efter et bråk vid Stora Teatern. Om denna skada har någon koppling till den händelsen är ännu inte känt.

Kl 17.30: Polis på plats. Polis hänvisas ner mot vattnet.

På plats återfinns en man, skadad i en arm. Ytterligare fyra till fem män finns på platsen. Ännu oklart om det handlar om knivskador eller något liknande. Det framkommer även att en ytterligare man på platsen har en lindrig skada i huvudet, även här kan det handla om en skada från kniv/stickvapen.

Polisen får fram ytterligare uppgifter som pekar på att de skadade varit i Kungsparken tidigare, skadorna ska ha uppkommit på den platsen.

Den händelsen redovisades kl 16.01.  

Den man som har en skada på en arm betecknas som allvarligt skadad. Han körs till sjukhus för vård. När det gäller den andra mannen med skador så har det ännu inte avrapporterats att han behöver vård på sjukhus.  

Kl 18.57 Den man som fördes till sjukhus är under 20 år.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen