Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalespersoner är Thomas Fuxborg samt Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén.

23.05 Laholm, försök till dieselstöld.
Inkommer ett kameralarm från ett företag på Industrigatan varför polis larmas fram till platsen. Enligt bilderna skall det röra sig om tre mörkklädda personer som rört sig inne på området. Ser ut som de bär på några större dunkar och uppehåller sig runt ett par lastbilar. Man ser även att de springer från platsen och detta berodde nog på att väktare anlände till platsen och störde dem. Polis kontrollerar ett par fordon som befinner sig i närheten men ingen person påträffats som kan sättas i samband med händelsen. Dieseldunkarna säkras då dessa har lämnats kvar på platsen samt att man kommer att begära ut den övervakningsfilm som visar händelseförloppet, ingen gripen och en anmälan skrivs.

04.51 Halmstad, skadegörelse.
Ett kameralarm inkommer till ett vaktbolag och där kan man se hur någon slår sönder rutor på en fastighet på Ängsvägen. Polis larmas till platsen och då har förövaren redan försvunnit. Man kan se att han lämnar på en MC i okänd riktning. Patrullen tar upp en anmälan och ingen person är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen