Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 09:02

11 april 06:30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits, två har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning.

00.30 samtal till polisen om någon som bankade på en dörr på Knektgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en person som bankat hårt på en grannes lägenhetsdörr i trapphuset. Mannen verkade drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Det fanns också skador på dörren varför mannen också blir misstänkt för skadegörelse. Det visade sig också att den misstänkte tidigare har spelat hög musik och blivit ombedd av grannen att sänka ljudnivån. Polisen har också påbörjat en utredning om ofredande på grund av den höga musiken.

03.17 en polispatrull upptäckte ett krossat fönster på ett företag på S:t Larsgatan i Linköping. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse och underrättade ägaren till företaget.

04.10 en polispatrull mötte en bilist på Hamngatan i Linköping och polispatrullen vände för att göra en kontroll. Bilisten körde in på Järnvägsgatan och sedan Vasavägen där bilisten körde in i en trapp vid Östergötlands museum. Under den korta färden hann bilföraren också att köra in i en annan bilist bakifrån. Bilförare var en man i 55-årsåldern som nu misstänks för vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycka, drograttfylleri och narkotikabrott genom innehav och eget bruk.

Inga andra brott finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen