Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

11 april 07:14, Stöld/inbrott, Göteborg

Pågående inbrott på Bjurslättsskolan.

En anmälare ringer in till polisen och berättar att man gripit två personer som gjorde inbrott på skolan. Det pågår någon form av renovering på skolan varför det är byggarbetare som gripit de båda tjuvarna. De båda gripna är i 30 års åldern och körs till polisstationen för vidare utredning.

De hade krossat något fönster till skolan och tagit sig in i lokalerna där de stulit datorer och tillbehör. När de var på väg ut från lokalerna blev de gripna av ett flertal byggarbetare som var på platsen i samband med renoveringen. I samband med gripandet fick en byggarbetare mottaga en smäll och en av de andra blev hotande av de gripna. En anmälan gällande inbrott, misshandel och olaga hot upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen