Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 17:11

11 april 07:28, Försvunnen person, Härnösand

Sökandet fortsätter efter försvunnen man.

Polisen fortsätter idag sökandet efter den man i 40-årsåldern som anmäldes saknad under onsdagsmorgonen. Mannen sågs senast vid 02-tiden natten mot onsdag i sin bostad i Stenhammar.

Polisen kommer bland annat att söka i området med hjälp av hund. Även helikopter kan komma att kopplas in i sökandet. Polisen kontrollerar också om mannen lämnat några digitala spår. 

Mannen är 159 cm lång, är mörkhyad och har mörkt tunt hår. Han har normal kroppsbyggnad. Det är oklart exakt vilken klädsel mannen bär men troligen går han om kring i ett par tofflor.

Tips och iakttagelser av den saknade mannen kan lämnas till polisen via telefon 114 14. Ser du mannen, ring 112.

Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Uppdatering 09:45
Mannen är ännu inte anträffad. Under morgonen har polisen bland annat pratat med personer i mannens närhet.

Helikopter kommer att åka till Härnösand för att söka efter mannen, både över land och vatten.

Uppdatering 12:30
Sökandet efter mannen fortsätter. Polisen arbetar just nu med att följa upp tips. Vi har också hundpatruller som söker i områden i närheten av Stenhammar.

Helikopter kommer i nuläget inte att användas, då de under kvällen och natten sökt av ett större område kring Stenhammar (även vattnet) med hjälp av värmekamera.

Uppdatering 15:00 (av kommunikatör Marie Andersson)

Mannen är ännu inte anträffad och sökandet fortsätter.

Uppdatering 16:55 (av kommunikatör Marie Anderson)

Polispatruller, hundpatruller och personal i helikopter har sökt efter mannen i området, utan resultat. Polis har även pratat med personer som kan ha uppgifter att lämna gällande mannen. Men han är ännu inte anträffad.

Sökandet utomhus i närområdet kommer nu att trappas ned.

Vi är fortfarande intresserade av iakttagelser från allmänheten. Om man tror sig ha sett mannen, ring polisen på telefonnummer 11414.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen