Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

11 april 08:04, Trafikolycka, smitning från, Göteborg

En bil smiter från platsen efter att kört på en annan bilist på Utbyvägen.

Anmälaren som blev påkörd kör nu efter den smitande bilen och samtidigt kontaktar polis. Bilen färdas längs Utbyvägen och kör vidare upp mot Rymdtorget för att sedan fortsätt mot norra Kortedala. Föraren kör in på Petrifängsgatan där han till slut parkerar. Polis kommer till platsen och kontrollerar föraren av den smitande bilen. Föraren visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man tar även uppgifter för en anmälan beträffande smitning från trafikolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen