Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 18:18

11 april 13:18, Rån, Ludvika

Larm från en matvarubutik på Kvarnhedsvägen i Nyhammar om att en maskerad person gått fram till kassan i butiken och slitit åt sig pengar.

Initiala uppgifter pekar på att personen ska ha  visat en kniv vid rånet. Mannen beskrivs som 180-190 cm lång. Han bar en rödaktig mask svart jacka med luva och vita gympaskor. Rånaren lämnade butiken och försvann i okänd riktning, och har ännu inte gripits.

UPPDATERING: Polisarbetet på och runt brottsplatsen samt det fortsatta utredningsarbetet ledde till att polisen hämtade in en man i 25-årsåldern till förhör. Efter förhöret stärktes misstankarna mot mannen varför åklagare beslutade att anhålla mannen som misstänkt för rånet.//Uppdateringens text av Mats Öhman,Presstalesperson/RLC

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen