Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 14:48

11 april 14:26, Misshandel, Åtvidaberg

Kvinna utsattes för flera brott, en gripen av polisen.

12.04 polisen fick samtal från en inringare som berättade om att en kvinna ska ha utsatts för flera brott.

12.57 polisen är hos den drabbade kvinnan och börjar utreda vad som hänt.

14.23 polisen har nu hållt förhör med den drabbade kvinnan och det finns misstankar om att den drabbade kvinnan, som är i 30-årsåldern har utsatts för misshandel, olaga hot, ofredande och hemfridsbrott av en man hon har en relation med. Polisen arbetar nu med att samla in ytterligae uppgifter till stöd för utredningen om dessa brott och polisen knackar dörr hos grannarna och dokumenterar olika saker i bostaden där brotten ska ha ägt rum.

Polisen har träffat på den misstänkte mannen, som också är i 30-årsåldern och han har gripits och förts till polisstationen där han kommer att förhöras varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen