Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 april 21:49

11 april 16:26, Mord/dråp, Stockholm

Polisen fick via SOS Alarm samtal om att inomhus i Sätra fanns två personer som uppfattades som livlösa.

Polisen som är på plats har talat om att personerna är avlidna. Polisen arbetar nu med att ta reda på vilka personerna är. Detta görs för att deras anhöriga ska kunna underrättas. 

Polisen arbetar även med att ta reda på vad som hänt personerna och utreder detta som mord.

Uppdatering klockan 17:13
De avlidna personerna är hittade inomhus i ett flerbostadshus.

Uppdatering klockan 18:05
De avlidna personerna hittades i flerbostadshusets källarutrymme.

Uppdatering klockan 18:57
De avlidna personerna är inte identifierade. Polisens tekniker kommer undersöka platsen där personerna anträffades avlidna.

Polisens kontaktcenter (PKC) kommer genomföra en digital dörrknackning, vilket innebär  att PKC personalen ringer upp boende för att höra om de har uppgifter som kan hjälpa polisen i mordutredningen.

Uppdatering klockan 21:46
Polisens arbete i den pågående mordutredningen fortsätter. Arbetet med att identifiera de avlidna och underrätta deras anhöriga är inte avslutat. Personalen på PKC har avslutat den digitala dörrknackningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen