Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 11 april 21:19

11 april 19:27, Trafikolycka, singel, Mora

En personbil har körts ner i diket utefter Rv70 vid Fu en knapp mil sydost om Mora.

Polis är på väg till platsen. De initiala uppgifterna klargör inte om någon är skadad eller hur många som färdades i bilen.

UPPDATERING: Det var två personer som färdades i bilen. Båda klarade sig utan skador trots stora skador på bilen. Den som kör bilen är en kvinna i 30-årsåldern som saknar körkort. Dessutom bedömdes hon av polispatrullen vara drogpåverkad.

Vid visitation anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika varför hon förutom olovlig körning nu också är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk. Hon medtogs för provtagning och förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen