Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

11 april 21:46, Misshandel, Jönköping

Lastbilschaufför misshandlad.

20.15 En blåslagen man kom in på ett företag på Betavägen i Torsvik, Jönköping. Gärningspersonen hade lämnat i lastbil.

20.36 Polis på plats. Det visade sig vara en lastbilschaufför som hade blivit misshandlad av en annan lastbilschaufför. Den misshandlade mannen hade tydliga tecken på misshandel, men bedömdes inte vara i behov av ambulans.

21.20 En polispatrull hade fått tag i en misstänkt, han hade kört mot Skillingaryd. Han greps, misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel. Polisens presstjänst har ingen ålder på den misstänkte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen