Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

12 april 02:03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:31 Narkotikabrott, innehav. Skellefteå

Polis kontrollerar 3 för dem intressanta personer. En av personerna, en man i 30-årsåldern, visar sig ha misstänkt narkotiska preparat på sig varvid en anmälan om narkotikabrott, innehav, upprättas.

01:52 Lugnt i länet.

04:20 Rattfylleri och grov olovlig körning. Alvik, Umeå. 

En polispatrull stoppade en bilist i Alvik, Umeå. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning och togs med till provtagning. Bilen togs i beslag enligt trafikbrottslagen 7§ för att förhindra fortsatt brottslighet. Den misstänkte är en man i 50-årsåldern.

06:05 Sammanfattningsvis en natt med låg arbetsbelastning i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen