Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 april 08:59

12 april 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:23 Våld/hot tjänsteman, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Domsjö där en man lever om i ett trapphus. Mannen omhändertas för fylleri. I samband med detta gör han sig skyldig till våldsamt motstånd, samt hot mot tjänsteman. Patrullen upprättar anmälan.

00:00 Djur, Härnösand
En kvinna har hittat en hund utanför Brunne. Det rör sig om en irländsk setter. Hunden lämnas in på polisstationen i Härnösand. Vet du vem som äger hunden? Kontakta polisen på 114 14.

00:35 Rattfylleri, Timrå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Timrå. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och medtogs för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri.

05:39 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om brand i byggnad i Stöde. Branden upptäcktes av en förbipasserande som väckte en boende i huset. Ingen person uppges ha skadats i samband med branden. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen.

Uppdatering 08:50
Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen