Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 12 april 10:06

12 april 08:58, Brand, Munkedal

Brand i byggnad, ladugård, Dingle.

Polis och räddningstjänst skickas till Åkarevägen, Dingle, efter larm om brand i en byggnad. Enligt initiala uppgifter ska det vara en ladugård som brinner. Det finns inga uppgifter om att det ska finnas djur i ladugården. Arbete pågår på platsen.  

10.05 Det har inte funnits några djur i byggnaden. Det finns inte heller någon misstanke om brott i samband med branden. Polis är klar på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen