Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 april 10:17, Trafikolycka, Mark

Taxibuss i trafikolycka, Varbergsvägen / Örbyvägen, Skene.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Varbergsvägen / Örbyvägen, där en taxibuss kört upp på en refug och vidare in i en mur. Det ska inte ha funnits några passagerare på taxibussen. Föraren, en man i 65-års åldern, förs med ambulans till sjukhus för kontroll. I samband med olyckan har en skolklass varit nära att komma i vägen för taxibussen, och en person, skolpersonal, uppger smärta i nacken och förs med ambulans till sjukhus. Inga av skoleleverna ska dock ha fått några personskador i samband med olyckan. Trafikolyckan kommer att utredas för att klargöra orsaken, och om det kan misstänkas något brott i samband med den.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen