Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 12 april 12:26

12 april 10:33, Skadegörelse, Malmö

Larm om hög smäll.

Räddningstjänst ambulans och polis larmas till en adress i centrala Malmö med anledning av att allmänhet hört en hög smäll.

Initialt finns inga uppgifter om några personskador eller materiella skador.

Polis är på plats och undersöker vad det är som orsakat smällen.

Korrigering Ingen ambulans är larmad till platsen.

11.43 Detonationen ska ha skett i anslutning till en skola på Fosievägen. Platsen var initialt avspärrad för teknisk undersökning. Undersökningen är genomförd och avspärrningarna är nu hävda. Nationella Bombsskyddet har konstaterat att det rör sig om pyroteknik som detonerat.

Det har konstaterats en mindre åverkan på skolbyggnadens fasad.

En anmälan om skadegörelse samt ofredande upprättas. Ingen person är gripen i nuläget. En person är skäligen misstänkt i utredningen.

Polisen är klara på plats.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen