Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 april 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Inga större händelser i länet enligt RLC. Presstalesperson under lördagen är Stefan Gustafsson.

190412/ OBS se datum!

Kl 01.25 Falkenberg, grov skadegörelse
Polis larmas till Tångvägen med anledning av att ett antal ungdomar har hoppat på motorhuven på några bilar.

När polisen anländer finns två av dessa ungdomar kvar på platsen, de kan gripas. Det handlar om två yngre män i 20-årsåldern. Ett flertal rutor är krossade och det finns skador på motorhuven på flera bilar, totalt räknar polisen till 21 skadade bilar. Även rutor till perrongen/väntsalen är krossade,  totalt 19 st.

Oklart om det fanns fler personer/ungdomar involverade i skadegörelsen.  

190413

Kl 02,27 Halmstad, grov misshandel
Polis larmas till en hållplats vid Nyhem. Två personer uppges hålla fast en man som misshandlat en taxichaufför någonstans i höjd med Sturegymnasiet. Chauffören ska enligt uppgift från dessa vittne fått ett flertal slag mot huvudet, sparkar mot rygg och mage. När polisen kommer fram så har dock den misstänkt mannen lyckats avvika från platsen. Det är dock troligt att de uppgifter som polisen fått fram gör att man lyckats identifiera gärningsmannen som ännu inte är gripen.

 Chauffören körs till sjukhus, oklart skadeläge.

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen