Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 13 april 07:58

13 april 07:44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 40-tal händelser. Inget har lett till något gripande.

22.56 Trafikbrott, Nässjö
Polisen stoppade en bilist på Bockängsgatan i Nässjö. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick en ordningsbot för att ha kört med både dimljus och halvljus på samtidigt. Bötesbeloppet är 500 kronor.

05.28 Inbrott/stöld, Jönköping
Polis larmades till ett pågående inbrottsförsök i ett källarförråd i Ekhagen, Jönköping. När polis kom till platsen var inga misstänkta gärningspersoner kvar, man kunde dock konstatera att någon hade gjort hål i gallren till ett förråd. En anmälan om skadegörelse på förråd upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen