Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 13 april 15:44

13 april 14:42, Stöld, Partille

En äldre kvinna ska enligt SOS ha blivit utsatt för ett rån vid Furulund.

Enligt SOS/anmälaren har en äldre kvinna varit och handlat vid Furulunds centrum. På väg hem så kör en större svart bil upp bakom kvinnan, någon ska ha hoppat ut ur bilen och rycker åt sig den ryggsäck som kvinnan hade liggande i en en korg på sin rollator . Bilen försvinner sedan från platsen, enligt offret åt "vänster".

Ryggsäcken uppges innehålla mat men även kontokort mm. Det finns för närvarade inga uppgifter om att kvinnan blivit fysisk skadad.

Bilen beskrivs som stor, svart av äldre modell. I övrigt inga detaljer. Möjligen av sk SUV-modell. Polis åker till platsen för brottet där offret men även vittne uppges vänta kvar. Oklart signalement då det gller gärningman/män.

Kvinnna är i 90-årsåldern.

Kl 15.11: Polis på plats.

Brottet rubriceras som grov stöld. Inget övrigt tillägg från brottsplatsen. Inga uppgfiter om att offret behövt sjukhusvård.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen