Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 april 16:36

13 april 15:12, Försvunnen person, Helsingborg

Försvunnen 88-åring, Närlunda.

En 88-årig man anmäls försvunnen från ett äldreboende på Närlundavägen där personal senast såg honom vid 12.30-tiden. Polis skickas till platsen för kontroll och ytterligare informationsinhämtning.
Polispatruller har efter det bland annat sökt på platser som mannen har eller har haft knytning till, varit i kontakt med sjukvården för att se om han varit där och varit i kontakt med andra samverkande aktörer för att få hjälp med att hitta mannen.

Den 88-årige mannen går med rollator och beskrivs vara av normallängd. Hans hår är grått, han bär glasögon och vid försvinnandetillfället var han troligtvis iklädd mörka byxor och en rutig skjorta. Uppgifter och tips mottages tacksamt via telefonnummer 114 14. Ser du eller har du precis sett mannen bör du kontakta polisen via telefonnummer 112.

Uppdatering: Klockan 16.35 rapporteras mannen ha återkommit till boendet. Han beskrivs vara vid god vigör och polisen misstänker inget brott i samband med hans försvinnande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen