Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 april 19:37

13 april 15:51, Kontroll person/fordon, Norrtälje

Under en biltävling i Rö har en bil kört ut i publiken och ett antal personer ska vara skadade. Polis är på plats.

Enligt tidiga uppgifter ska ett antal personer vara skadade. Polis är på plats för att ta reda på mer och för att biträda räddningstjänsten.

Uppdatering kl 16.45
Det ska vara fem skadade som har förts till sjukhus. Två ska vara lindrigt skadade och tre allvarligt skadade. Föraren av bilen är en av de fem skadade.

Uppdatering 19.30
De tre personerna med allvarligare skador är en man och två kvinnor. En man och en kvinna är i 70-årsåldern och ytterligare en kvinna är i 60-årsåldern. Ingen av dem ska enligt uppgift ha livshotande skador.

De två med lindrigare skador är två förare i tävlingen som på något sätt ska ha sammanstött innan den ena bilen åkte av banan och in i publiken.

Den bil som av oklar anledning körde av banan har tagits i beslag för teknisk undersökning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen