Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 14 april 08:28

13 april 23:16, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Urval av händelser 17:00 - 07:00

18:41 Narkotikabrott, Piteå

Polispatrull stoppade en bil där två passagerare misstänktes för narkotikabrott.

Husrannsakan utfördes i en av männens bostad där narkotika anträffades.

 

21:18 Stöld av skoter, Haparanda

En man i 35-års åldern misstänks för stöld alternativt häleri angående en skoter, narkotikabrott genom innehav, brott mot knivlagen och ytterligare tillgrepp av verktyg. Mannen var även efterlyst. 

 

00:23 Misshandel, Luleå

En man i 30-års åldern blev misshandlad så att sårskada uppstod på huvudet.

Ambulans och polis kallades till platsen. Målsäganden fördes med ambulans till sjukhus.

 

00:44 Narkotikabrott, Haparanda

Polispatrull anträffade en påverkad man i 30-års åldern som satt i en bil. Mannen var påverkad av narkotika och blev även rapporterad för brott mot knivlagen då han hade en kniv och yxa nära tillhands.

 

Uppdatering 08:20 av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

02:41 Hemfridsbrott, Piteå
Polisen kontaktas angående en okänd man som olovligen gått in i en bostad. Polisen åker till bostaden och håller förhör samt upprättar en anmälan om hemfridsbrott. Mannen är inte kvar på platsen när polisen kom dit.

03:06 Ringa misshandel, Luleå
Polisen beordras till en bensinmack i Luleå där en kvinna blivit ofredad av en man. Mannen ska ha knuffat kvinnan och kallat henne olämpliga saker då han blivit nekad en kram. Polisen håller förhör samt upprättar en anmälan om ringa misshandel.

Övrigt: Utöver ovan nämnda har två personer i Norrbottens län omhändertagets enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer sedan midnatt. En av dessa misstänks också för ringa narkotikabrott. Utöver det har ytterligare en person tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen