Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 07:57

14 april 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Relativt lugnt under kvällen/natten i länet enligt RLC. Presstalesperson under söndagen är Stefan Gustafsson.

190413

Kl 21.23 Borås, väpnat rån
Polis larmas till en restaurang vid Stora Brogatan med anledning av pågående rån. En ensam maskerad man har kommit in på restaurangen gått fram till en anställd, tvingar henne att öppna kassan. Han har ett pistolliknande föremål i handen och hotar med. Gärningsmannen har eventuellt även använt visst våld mot offret, slagit mot offret. Gärningsmannen tvingar sedan offret att släppa ut honom via bakvägen till restaurangen där han sedan försvinner. Polisen söker i närområdet men man lyckas inte gripa någon. Inga kända fysiska skador för offret. Oklart rånbyte/summa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
190414

Kl 00.39 Mölndal, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis kallas till Smörkullegården där det ska brinna i två personbilar. När polisen kommer till platsen så har branden spridit sig till fyra bilar och ett garage, det är många ungdomar i rörelse på platsen. Räddningstjänsten arbetar med branden som släcks. Totalt brinner fyra bilar och samt ett garage. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.  

Kl 04.47 Tidaholm, inbrottsstöld i butik
Ett larm löser ut till en tobaksbutik vid Torggatan. Via kamera kan väktare/ägare se en person som är inne i butiken. Man ser även att gärningsmannen bryter upp kassaapparaten. Kl 04.51 är väktare på plats. Gärningsmannen har då försvunnit från platsen. Polis på väg fram stoppar bl a en bil för kontroll men den visar sig inte ha med inbrottet att göra. Oklart vad som tillgripits. Polisen upprättar anmälan om inbrottsstöld.

Kl 05.51 Göteborg, inbrottsstöld i butik
Polis larmas till en tobaksbutik vid Olskrokstorget med anledning av pågående inbrott. Vittne har sett minst två maskerade gärningsmän på plats som fyller väskor med gods.
Kl 05.54: Polis på plats, det framkommer då att gärningsmännen lämnat platsen på en moped i riktning mot Gamlestaden. Ingen gripen. Polis upprättar anmälan om inbrottsstöld.

 
      

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen