Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 april 07:45, Misshandel, Västerås

Bråk uppstår mellan en taxiförare och en kund som inte vill betala efter att ha åkt från Stockholm.

Ett taxibolag ringer polisen då bolaget tappat kontakten med en av sina förare som för tillfället befinner sig i Västerås. Föraren hade precis hunnit berätta för taxibolaget att han hade problem med en kund när förbindelsen bröts.
Strax efter inkommer samtal till polisen om en taxi som framförs underligt i Vasaparken, när polisen kontrollerar denna framgår det att det rör sig om samma taxi som figurerar i det första samtalet.

Taxiföraren är en man i 60-årsåldern och har kört en kund, en man i 40-årsåldern, från Stockholm till Västerås, men kunden vill inte betala och bråk uppstår. Både föraren och kunden slår varandra och båda två blir misstänkta för misshandel.
Kunden blir även misstänkt för framkallande av fara och bedrägeri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen