Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 april 07:58, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri i Västerbottens län sedan midnatt.

En viltolycka har inträffar i länet under natten, ingen person skadades.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:00 Misshandel, Vännäs kommun
Polisen åker till en bostad där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Enligt de uppgifter som finns i nuläget har kvinnan inte behövs uppsöka vård. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

02:12 Inbrott på skola, Umeå
Polise beordras till Grisbacka med anledning av inbrott i skollokaler. Den okända gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster. Inbrottet har skett vid 01-tiden på natten. Polisen gör en brottsplatsundersökning samt tar upp en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns inga uppgifter om vad som är stulet.

03:05 Trafikbrott, Lycksele
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Lycksele. En flygande inspektion utförs på fordonet och föraren måste ombesikta bilen eftersom den inte har någon fjädring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen