Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

14 april 08:29, Motorfordon, stöld, Piteå

Fyra gripna norr om Jävre misstänkta för bilstöld.

Polisen kontaktas angående en smitningsolycka, en bil har kört på en annan bil och sedan lämnat platsen. Vid kontroll visar det sig att bilen är stulen i Luleå i fredags eller lördags.

Polisen försöker få stopp på den aktuella bilen. Färden slutar med att den kör av vägen på en mindre avtagsväg norr om Jävre. 

De fyra personer som färdas i bilen, tre män och en kvinna mellan 24 och 38 år, ska ha klarat sig utan allvarligare skador. Samtliga grips misstänkat för tillgrepp av fortskaffningsmedel. En av männen, föraren, misstänks också för drograttfylleri.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen