Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 april 09:34, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Så var natten i Östergötlands län.

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 80-tal händelser. För information om explosionen/detonationen i Norrköping, se separat händelse.

23.02 Rattfylleri, Mjölby
Polisen fick samtal om en bil som körde fort och farligt i centrala Mjölby. Polisen fick stopp på bilen och föraren blåste positivt, togs med till station för ytterligare provtagning – misstänkt för rattfylleri.

00.36 Våld mot tjänsteman, Linköping
Polis larmades till ett bråk i Berga, Linköping, där en kvinna och en man skulle bråka utomhus. När polis kom till platsen attackerades patrullen av paret, som båda sprayades och bojades. Båda två greps misstänkta för våld mot tjänsteman/våldsamt motstånd. Ingen person skadades i samband med händelsen. Mannen är i 45-årsåldern och kvinnan i 35-årsåldern.

02.54 Trafikolycka, Kinda
Larm om en kollision mellan en personbil och en A-traktor. A-traktorn ska ha blivit påkörd i sidan av personbilen. En person förd med ambulans till sjukhus. Båda bilarna behöver bärgas. Föraren till personbilen hade avvikit från platsen när polis kom dit, men återvände efter en stund. Det är en man i 20-årsåldern och han misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik, olovlig körning och smitning från olycksplats. Även han fördes med ambulans till sjukhus då han var nerkyld.

03.22 Brand, Söderköping
Polisen fick samtal från förbipasserande som sett från E22 hur en husvagn brann med öppna lågor. Oklar brandorsak och inga vittnen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Husvagnen ska ha varit tom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen