Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 april 12:52

14 april 11:30, Misshandel, Kristinehamn

En person har blivit misshandlad på Södermalm.

Polisen får samtal om att 4-5 personer bråkar med varandra utomhus. Anmälaren uppger att de gapar och skriver mot varandra och de har slagit mot varandra.

När polisen kom till platsen var de bråkiga personerna kvar och en av dem uppger att han, en man i 35-årsåldern, har blivit sparkad i huvudet och att de behöver ha ambulans till platsen.

Polisen är fortfarande kvar på platsen för att utreda vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 12.49

Tre personer är frihetsberövade från platsen. Samtliga är misstänkta för grov misshandel. De frihetsberövade är män födda -68, -87 och -96.

Det är i nuläget oklart om den misshandlade mannen behövde följa med ambulansen eller inte.

Polisen kommer nu att hålla förhör med de tre frihetsberövade männen och därefter kommer en åklagare fatta beslut om de skall vara fortsatt frihetsberövade, anhållna, eller om de skall släppas på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen