Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 april 07:02

15 april 06:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06.

22.10 Polisen fick larm om bråk i en lägenhet i Anderstorp, Gislaveds kommun. Polis kom till adressen vid 22.30. En man i 45-årsåldern greps, misstänkt för misshandel och skadegörelse. Han ska ha slagit en kvinna i 40-årsåldern i deras gemensamma bostad, och slagit sönder en dörr. Kvinnan ska inte ha varit i behov av ambulans. Mannen anhölls under natten efter beslut av åklagare.

23.39 Det kom larm om en trafikolycka på länsväg 151 vid Gnosjö. En bilist hade väjt för ett djur och kört i diket. Det var en man i 45-årsåldern som körde. Han klagade på smärta i en axel, men polisens presstjänst har ingen information om han behövde föras till sjukhus eller ej. Djuret verkade inte ha blivit påkört. Bilen fick bärgas från platsen.

01.29 En polispatrull rapporterade till ledningscentralen att de hade försökt stoppa en bilist i Eksjö. De tappade visuell kontakt, men kort efteråt såg de bilen, på Brunnsgatan. Föraren ska då ha sprungit från platsen. Kvar i bilen fanns en kvinna i 50-årsåldern. Hon verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott. Polisen sökte med hund efter personen som hade lämnat, utan lyckat resultat.

Utöver detta har polisen gjort en mängd kontroller, egeninitierade eller påkallade av allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar. Några grövre brott har inte kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen