Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 april 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har frihetsberövats överhuvudtaget. Natten har varit mycket lugn för polisens del och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

00.21 En polispatrull anträffade en felparkerad bil, vars ägare har parkeringsanmärkningar på knappt 13 000 kronor. Polisen fattade beslut om att beslagta bilen enligt bilmålvaktslagen. Bilen ägdes av en man i 25-årsåldern som står som ägare för ett 15-tal fordon. Bilen stod i Hackefors, Linköping.

Några viltolyckor har rapporterats till polisens ledningscentral, utan personskador. Utöver detta har polisen genomfört en del kontroller, egeninitierade eller påkallade av allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen